Matkat naapurimaihin

Matkat Naapurimaihin

Järjestämme räätälöityjä kulttuuri-, tutustumis- ja virkistysmatkoja Suomeen kohdistuvien matkojen lisäksi ulkomaille. Matkoillamme käytämme paikallisten bussiyhtiöiden linja-autoja sekä junayhteyksien suomia mahdollisuuksia. Lentoliput varataan ryhmille ennakkoon ryhmän kohdemaan toiveen mukaan. Matkoilla on yleensä matkanjohtaja. Matkoja voi varata henkilökohtaisesti toimistossamme, soittamalla tai sähköpostilla.

Lue lisää ›

Lofootit 13.-17.8.2018, täynnä

Lofoottien saaristo lumoaa vuosi vuodelta upean ja erikoisen luontonsa vuoksi. Kiirunan kaupungin siirtäminen kaivoksen laajentumisen myötä ja Ruotsin tunturit ovat mielenkiintoista nähtävää matkalla kohti Norjan vuonomaisemia. Lofooteilla odottavat huikeat maisemat; lumihuippuiset vuoret, kristallinkirkkaat vuonot ja idylliset kalastajakylät. Tulemme takaisin Kilpisjärven kautta, jossa on mahdollisuus nauttia patikoinnista ja upeista käsivarren maisemista ennen paluuta kotiin.

Lue lisää ›

Hurtigruten 28.9.-4.10.2018

Tule mukaan Maailman Kauneimmalle Merimatkalle, Hurtigrutenin risteilylle. Näe ja koe Pohjois-Norjan upeat maisemat niiden vaihtuessa karuista jääkauden hiomista tasaisista vuorista alhaalta vihreän rehevän kasvuston omaaviin äkkijyrkkiin lumihuippuisiin vuoriin. Risteile lumoavien Lofoottien saaristossa, ihastele kaunista Peikkovuonoa ja iloitse kapteenin taidokkaasta ohjauksesta kääntäessään laivaa kapean Trollfjord-vuonon pohjukassa. Näe monet Keski-Norjan kunnat, niiden saaret ja saaristot, jotka hivelevät silmiä kauneudellaan eikä näihin maisemiin kyllästy. Matkaamme aina Trondheimiin asti, jonka jälkeen jäämme laivasta pois. Trondheimissa käymme tutustumassa Nidarosin tuomiokirkkoon, jonka rakennustyöt aloitettiin melkein 1000 vuotta sitten. Palaamme linja-autolla takaisin kotiin. Upea risteily on ulottuvillasi. Sinun ei tarvitse miettiä kuljetusta eikä muita järjestelyjä, varaat vain matkan; me huolehdimme matkajärjestelyistä.

Lue lisää ›

Hurtigrutenilla läpi lofoottien 15.-18.9.2018

Tule risteilemään palan Maailman Kauneinta Merimatkaa Harstadista Nesnaan. Ihaile Lofoottien saaristoa mereltä päin ja vieraile kuuluisassa Trollfjordissa, Peikkovuonossa. Menomatkalla lounas Pohjois-Ruotsin kuuluisassa Kiirunan kaupungissa, jossa on meneillään laaja kaupungin taajaman muutto. Tulomatkalla näet upean Junkerdalin kansallispuiston jylhine vuorineen ja majoitut viihtyisään ruotsalaiseen hotelliin Hornavanjärven rannalla. Matka sisältää sisäänpääsyn ja opastuksen Arjeplogin Hopeamuseossa. Tämä lyhykäinen neljän päivän matka on tiivis ja antoisa naapurimaidemme henkeäsalpaaviin maisemiin.

Lue lisää ›